Kontaktni podatki


DOORS, d.o.o.
Pot na Lisice 8, SI-4260 Bled, Slovenija
Tel. prodaja1: 04 5895 092
Tel. prodaja2: 04 5895 098
Tel. servis: 04 5895 093
Tel. servis: 040 551 163
Tel. nabava: 040 306 748
Tel. računovodstvo: 04 5895 094
Fax: +386 45891 108
Davčna št.: SI36056065
Aleš Jerala

Lastnik, direktor

Davor Noč

Lastnik, direktor prodaje

Prodaja domači trg


POMEMBNO OBVESTILO

Prosimo vas, da vsa povpraševanja pošljete izključno s pomočjo konfiguratorja vhodnih vrat, saj vam bomo le tako lahko izdelali dovolj kvalitetno ponudbo.
V primeru, da se vaš objekt ne nahaja na Gorenjskem oziroma se nahaja južno ali vzhodno od Ljubljane, bomo vaše povpraševanje posredovali najbližjemu partnerju z našimi vhodnimi vrati.
Imamo široko prodajno mrežo kvalitetnih in dobro znanih podjetij s stavbnim pohištvom in z njo pokrivamo celotno Slovenijo.
Obisk v tovarni DOORS, d.o.o. je možen le po predhodnem dogovoru, saj le tako lahko nudimo kvalitetno in strokovno svetovanje. Delovni čas prodaje ponedeljek - petek 8–16 ure, sobota in nedelja zaprto.

Prodaja domači trg 1
prodaja

04 5895 092

prodaja@doors.si

Delovni čas:
ponedeljek - petek 8-16 h
sobota - nedelja zaprto

zaženi KONFIGURATOR

Servisne storitve


Nastavitve vrat, reklamacije
servis

04 5895 093

040 551 163

mark.noc.bogataj@doors.si

Delovni čas:
ponedeljek - petek 7-15 h
sobota - nedelja zaprto

Nekaj o podjetju DOORS, d.o.o.


Podjetje DOORS d.o.o. je s 01.01.2003 od družbe LIP Bled d.d. prevzelo proizvodnjo vhodnih vrat v Mojstrani in nadaljuje več kot 50 – letno tradicijo izdelave vhodnih vrat. V začetku leta 2011 se je podjetje preselilo na novo lokacijo v blejski industrijski coni.

Company Wall
VIZIJA

Po kakovosti in velikosti tržnega deleža v segmentu srednjega in višjega cenovnega razreda se bomo uvrstili v skupino prvih 10. vodilnih evropskih proizvajalcev in ponudnikov vhodnih vrat.

Uporabnikom izdelamo varna in estetska vhodna vrata z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Kupcem zagotavljamo visoko raven storitev potrebnih za uspešno prodajo in spoštovanje dobavnih rokov.

POSLANSTVO

Razvijamo, izdelujemo in tržimo vhodna vrata pod blagovno znamko DOORS.

Ustreči željam naših kupcev po varnih in estetskih vhodnih vratih. Pri izdelavi upoštevamo najvišje standarde glede zagotavljanja kakovosti in varstva okolja. Vhodna vrata z odličnimi izolacijskimi lastnostmi.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Razvoj, proizvodnja in trženje vhodnih vrat za hiše in stanovanja. Proizvodni program obsega štiri osnovne skupine: (1)LESENA vhodna vrata, (2)LES-ALU vhodna vrata, (3)FUNKCIJSKA vhodna vrata, (4) STRANSKA vhodna vrata.

Naše vrednote


KVALITETA in INOVATIVNOST

Pri razvoju, izdelavi in trženju nas vodita odličnost, inovativnost in obvladovanje sprememb.

ZADOVOLJSTVO NAŠIH KUPCEV

Na osnovi medsebojnega zaupanja, sodelovanja, ter izgrajenimi partnerskimi odnosi s kupci, zaposlenimi, in dobavitelji bomo postali pomemben evropski dobavitelj vhodnih vrat.

IZDELAVA PO MERI in ŽELJAH KUPCA

Vsaka vrata izdelamo po željah kupcev strokovno in na najvišjem tehnično-tehnološkem nivoju.

SVETOVANJE

Zato, da vam lahko predlagamo in svetujemo kakšna vhodna vrata so za vas najboljša, smo vam vedno na voljo.

SKRB ZA ČISTO OKOLJE

Naša visoka zavest do okolja in odgovornost do bodočih generacij se kažejo v učinkoviti rabi naravnih virov, okolju prijazno proizvodnjo in izdelki, ki zmanjšujejo porabo energije pri uporabnikih naših vrat.